Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 16 Haziran 2020

Salgın Döneminde Staj İşlemleri

Meslek yüksekokulumuz öğrencileri için salgın döneminde staj yapabilmelerine yönelik farklı alternatifler sunulmuştur. Öğrencilerimiz 'Salgın Dönemi Staj - Genel Duyuru' isimli duyuruyu inceleyerek tercih ettikleri şekilde staj yapabilir ve danışmanları ile iletişime geçebilirler.

Stajı ödev olarak yapacak öğrencilerimiz 15 Haziran - 15 Temmuz aralığında 15 iş günü olarak staj girişi yapabilir, bu tarihler haricinde girilen ödev staj başvuruları kabul edilmez. Staj günü olarak pazar günleri ve resmi tatiller seçilemez.

Ödev olarak Pusula Bilgi Sistemine yapılan başvurularda, başvuru formu çıktı alınır ve öğrenci işlerine teslim edilir. Dileyen öğrencilerimiz buldanmyo@pau.edu.tr adresine başvuru formunu mail ile de gönderebilir.