Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 09 Şubat 2021

Okulumuzda Devir Teslim Töreni Yapıldı

2016 yılından bu yana Pamukkale Üniversitesi Buldan Meslek Yüksekokulu müdürlüğü görevini yürüten Prof. Dr. İsmail ÇEVİŞ, 05.02.2021 tarihinden itibaren bu görevi Pamukkale Üniversitesi rektörlüğünce ataması gerçekleştirilen Doç. Dr. Gizem KARAKAN GÜNAYDIN'a devretmiştir.

Buldan Meslek Yüksekokulunda düzenlenen devir teslim törenine okulun akademik ve idari personeli katılarak her iki müdüre başarılar dilemiştir. Törende konuşan yeni müdür Doç. Dr. Gizem KARAKAN GÜNAYDIN,  Prof. Dr. İsmail ÇEVİŞ'e bugüne kadar meslek yüksekokulumuz için yaptığı çalışmalar için teşekkürlerini sunmuştur. Prof. Dr. İsmail ÇEVİŞ'de göreve yeni atanan Doç. Dr. Gizem KARAKAN GÜNAYDIN'a başarı temennilerini iletmiştir.