Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 08 Aralık 2020

Güz Dönemi Arasınav Programı

Üniversitemiz Senatosunun aldığı kararla

Ara sınavlar 7-13 Aralık 2020 tarihinde yapılacaktır. Sınav programı ektedir.

Mazeret Sınavları 14-18 Aralık 2020 tarihinde yapılacaktır.

ÇEVRİMİÇİ SINAVLAR (çoktan seçmeli,  açık uçlu,  klasik)  EDS Platformu üzerinden; ÖDEVLER ise, EDS, canlı ders sistemi, e-posta üzerinden yapılabilir. Çevrimiçi Sınavlara sınavın başlama zamanında bağlanmanız gerekmekte olup; süreleri ÖDEV teslim zamanları ve teslim süreleri ile ilgili olarak dersin sorumlu öğretim elemanından gelecek açıklamaları dikkatle takip ediniz.

Ortak Zorunlu Dersler kapsamında yürütülen derslerin vize sınavları Pusula bilgi sistemi Uzaktan eğitim platformu üzerinden yapılacaktır.

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I (07 Aralık Saat: 00:01 de başlayıp 08 Aralık saat 23:59 kadar)

Türk Dili I 09 Aralık Saat: 00:01 de başlayıp 10 Aralık saat 23:59 kadar.)

İngilizce I, Almanca I ve Fransızca (11 Aralık Saat: 00:01 de başlayıp 12 Aralık saat 23:59 kadar.)

Ortak Zorunlu Dersler için Not: Gün ve Saat aralığında istenilen saatte sınava girilebilir. Sınav esnasında sorun yaşayan öğrenciler ilkervatansever@pau.edu.te-mail adresine sorunu bildiren e-mail gönderebilirler. Tüm soruları  cevaplandırmadan SINAVI BİTİR tuşuna basmayınızSınav süresi 30 dakika’ dır. Sınava bir defa girme hakkı vardır.