Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 30 Nisan 2021

Bahar Dönemi Mazeret Sınavları

Bahar dönemi mazeret sınavlarına girecek öğrencilerimiz ektedir.

Okulumuz mazeret sınavları 8-9 Mayıs 2021 tarihlerinde yapılacaktır.

Mazeret sınavına girecek öğrencilerimizin sınav tarihi ve saati için dersin öğretim üyeleri ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Uzaktan eğitim ile yapılan ortak zorunlu dersler için mazeret sınavları

Pusula Bilgi Sistemi OZD Uzaktan Eğitim Platformu Üzerinden 10-12 Mayıs Tarihlerinde Yapılacaktır.

Türk Dili II ( 10 Mayıs Saat: 00:01 de başlayıp 12 Mayıs saat 23:59 kadar.)

İngilizce II-Almanca II-Fransızca II (10 Mayıs Saat: 00:01 de başlayıp 12 Mayıs saat 23:59 kadar.)

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II ( 10 Mayıs Saat: 00:01 de başlayıp 12 Mayıs saat 23:59 kadar.)

(Not :Uzaktan eğitim ile yapılan ortak zorunlu derslerin mazeret sınavlarına belirtilen gün saat aralığında istenilen saatte sınava girilebilir. Tüm soruları cevaplandırmadan SINAVI BİTİR tuşuna basmayınız. Sınav süresi 30 dakika’ dır. Sınava bir defa girme hakkı vardır. Sınav esnasında sorun yaşayan öğrenciler ilkervatansever@pau.edu.tr e-mail adresine sorunu bildiren e-mail gönderebilirler )

Ekli Belgeler