Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 31 Mayıs 2021

Bahar Dönem Final Sınav Programı

Okulumuz final sınavları 7-18 Haziran tarihleri arasında yapılacaktır. Sınav programı ekte sunulmuştur.

Ortak Zorunlu Dersler kapsamında yürütülen derslerin Final sınavları Pusula bilgi sistemi OZD Uzaktan eğitim platformu üzerinden yapılacaktır.

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II ( 09 Haziran Saat: 00:01 de başlayıp 11 Haziran saat 23:59 kadar.)

Türk Dili II ( 10 Haziran Saat: 00:01 de başlayıp 12 Haziran saat 23:59 kadar.)

İngilizce II, Almanca II ve Fransızca II ( 11 Haziran Saat: 00:01 de başlayıp 13 Haziran saat 23:59 kadar.) A

Not: Gün ve Saat aralığında istenilen saatte sınava girilebilir. Sınav esnasında sorun yaşayan öğrenciler ilkervatansever@pau.edu.tr e-mail adresine sorunu bildiren e-mail gönderebilirler. Tüm soruları     cevaplandırmadan SINAVI BİTİR tuşuna basmayınız. Sınav süresi 30 dakika’ dır. Sınava bir defa girme hakkı vardır.