Güncellenme Tarihi: 14 Eylül 2020

2020-2021 Güz Dönemi Ders Kayıt Duyurusu

Buldan MYO öğrencileri için                                                                                                         ;

14-20.09.2020 Ders kayıtlarının / kayıt yenileme işlemlerinin sistem üzerinden yapılması

1.sınıf öğrencilerimizin ders kayıtlarını nasıl yapacağı ile ilgili videoyu izlemek için tıklayınız.

*Önlisans/Lisans: Öğrenci Bilgi Sistemi >Öğrenci İşlemler /Menu > Ders Kayıt/Ekle Sil İşlemleri

https://pusula.pau.edu.tr adresine kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra size uygun olan menüden ders kayıtlarınızı yapabilirsiniz.

Not                                                                                                                                       :

Ders Kaydı ile ilgili sistemden kaynaklanan sorunlar için 0 258 296 1212 numaralı telefonla diğer sorunlar için Buldan MYO 0258 431 86 20 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Bölüm bazında seçilecek dersleri görüntülemek için tıklayınız.

Akademik Takvimler için tıklayınız.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Öğrenci Katkı Payı/Öğrenim Ücretleri için Tıklayınız...