Güncellenme Tarihi: 11 Şubat 2020

STAJ EVRAKLARI ve İŞLEMLERİ

*Staj Tarihleri 15.06.2020 - 11.09.2020 tarihleri arasında 30 iş günü olacak şekilde ayarlanmalıdır. **Resmi tatiller (15 Temmuz, Bayram günleri vs.) staj günü olarak kabul edilmez.

*Öğrencilerin staja başlamadan önce sitemizden edineceği Staj Kabul Formunu staj yapacağı kuruma onaylatması, sonrasında danışmanına gelerek staj onay formunu onaylatması gerekmektedir.

*Öğrenci staj başlangıç tarihinden bir hafta öncesinde sigorta giriş işlemi için Yüksekokul Sekreterliğine müracaat etmelidir.

*(Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği öğrencilerinin müracaatta Staj Kabul Formu yanı sıra bölüm staj koordinatöründen alacağı  Zorunlu Staj Yazısını da kuruma götürmesi gerekmektedir.)

*Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği öğrencilerinin ücretsiz Apron Kartı alabilmesi için stajdan önce bölüm staj koordinatöründen yazı alması gerekmektedir.

NOT:Staj ile ilgili bilgi edinmek için danışman hocanıza müracaat edebilirsiniz.

Staj sonrası işlemleri;

1. Öğrenci, Staj Defterini eksiksiz doldurularak (30 iş günü yazılacak) okulların başladığı ilk hafta sonuna kadar danışman hocasına teslim eder.

2. Öğrenci, Staj Değerlendirme Formunu çalıştığı kurumdaki amirine doldurması için verir. Daha sonra öğrenci bu formu kapalı zarf içerisinde amirinden alarak danışman hocasına teslim eder.