Güncellenme Tarihi: 26 Haziran 2020

3 Ders Sınavları Hakkında Duyuru

TAKVİM;

29-30 Haziran 2020 Tarihlerinde öğrenciler üç ders sınavı için dilekçe ile müracaat edecekler ve müracaatlar değerlendirilecektir.

1-2 Temmuz

Önlisans/lisans düzeyindeki programlara kayıtlı öğrenciler üç ders sınavı başvurularını 29.06.2020 00:00 - 30:06.2020 17:00 tarihleri arasından online olarak yapabileceklerdir. Başvuru ile ilgili duyuru üniversitemiz web sitesinde yayınlanmıştır. Duyuruya ulaşmak için tıklayınız.

Yapılan başvuruları görüntüleme ve değerlendirme yetkisi akademik birim yöneticileri ve akademik birim sekreterlerinde olup değerlendirme sayfasına Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi > Fakülte/YO/MYO Öğrenci İşleri > Üç Ders Sınavı Başvuru İşlemleri bağlantısından ulaşabilmektedirler. Öğrenciler için Üç Ders Sınav Başvuru akışı ve koşulları aşağıdaki görselde verilmiştir.