Bekilli Meslek Yüksekokulu

Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 11 Eylül 2020

Yeni Kayıt Olan Öğrencilerimiz İçin Ders Kayıt İşlemleri! (ÖNEMLİ)

Değerli öğrencilerimiz;

14-20 Eylül tarihleri arasında ders kayıt işlemlerinizi yapmanız gerekiyor. Bu işlem, Pusula Bilgi Sistemi üzerinden yapılacaktır.

Pusula Bilgi Sistemi'ne giriş yapabilmeniz için gerekli olan kullanıcı adı ve şifre kayıt esnasında belirtmiş olduğunuz cep telefonlarına gönderilmiştir. Size gönderilen kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapabilirsiniz.

Şifrenizi unuttuysanız, giriş ekranında "Şifremi Unuttum!" bağlantısı ile şifrenizi öğrenebilirsiniz. Ancak tüm çabalarınıza rağmen giriş işleminde başarısız olmuş iseniz, 0 258 296 12 12 telefon numarasından şifreniz ile ilgili destek alabilirsiniz. (Bilgi İşlem Daire Başkanlığı irtibat telefonudur!)

Ders kayıt işlemi için Pusula Bilgi Sistemine giriş yapıtktan sonra;

Öğrenci Bilgi Sistemi >Öğrenci İşlemler /Menu > Ders Kayıt/Ekle Sil İşlemleri

adımlarını takip ediniz.

Hangi Dersleri Seçeceğim?

Aşağıda verilen ilgili bağlantıya tıkladığınızda karşınıza gelen tabloda GÜZ DÖNEMİ 1. SINIF derslerinin tamamını seçmeniz gerekmektedir.

Not: Ders seçiminizle ilgili bir sıkıntı oluşursa Pusula Bilgi Sistemi-Danışman Mesaj üzerinden danışman hocanızdan destek alabilirsiniz.

Ders kayıt işlemi nasıl yapılır?

Tekrardan tebirk eder. Her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. :)