Bekilli Meslek Yüksekokulu

Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 02 Temmuz 2020

Stajını Ödev Olarak Yapacak Öğrencilerimiz İçin İş Akış Süreci

Daha önce duyurusunu yaptığımız Staj-ÖDEV kararımızı henüz okumadıysanız buradan erişebilirsiniz.

Stajını ÖDEV olarak yapacak öğrencilerimizin işlemleri aşağıdaki iş adımları kapsamında yürütülecektir.

1. Öğrenci, pusula bilgi sistemi üzerindeki staj başvuru ekranından ÖDEV seçeneğini seçer ve istenilen diğer bilgileri girer ve onaylar.

2. Danışman hocasına "Pusula Bilgi Sistemi - Danışman Mesaj" üzerinden bilgi verir.

3. Öğrencinin durumunu danışman hoca kontrol eder.

4. Danışman hoca, öğrencinin stajını ödev olarak yapması uygunsa başvurusunu onaylar, uygun değilse başvurusunu reddeder.

5. Danışman hoca, stajını onayladığı öğrencinin ödev konusunu, danışman mesaj üzerinden öğrenciye bildirir.

6. Öğrenci staj-ödev raporunu başvuru esnasında belirttiği  ve onaylanmış staj bitiş tarihine kadar hazırlar.

7. Staj bitiş tarihinden 1 gün sonra PDF formatında danışman hocasına e-posta ile raporu gönderir.

8. Danışman hoca raporu değerlendirir ve öğrencinin staj notunu girer.

9. Danışman Hoca, raporu okula iletilmek üzere arşivler.