Bekilli Meslek Yüksekokulu

Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 16 Şubat 2021

Katkı Payı/Öğrenim Ücretleri (13-26 Şubat) (Güncelleme:16 Şubat)

Katkı payı/öğrenim ücreti ödemeleri;

• Halk Bankası Şubeleri ve ATM’lerinden yapılır.
  • 13-26 Şubat tarihleri arasında varsa ödeme işlemleri tamamlanmalıdır.

Kimler katkı payı/öğrenim ücretini ödemezler.

• Başka bir üniversitede kayıtlı değiller ise katkı payı/öğrenim ücretini ödemezler.
  • Dönem içinde sadece stajları kalan ve/veya ders seçimi yapmayacak olan öğrenciler katkı payı/öğrenim ücretini ödemezler.

Kimler katkı payı öğrenim ücreti öderler?

• Okul numarası 18 ve daha önceki bir sayı ile başlayanlar katkı payı/öğrenim ücretini öder. Diğer bir deyişle okuldan iki sene içinde mezun olamamış olanlar ve bununla birlikte dönem içinde ders alacak olanlar ücret öderler.
  • Başka bir üniversitede kaydı olan ve iki üniversitede öğrenim gören öğrenci  (devlet sadece tek bir üniversite için öğrencinin öğrenim ücretini öder.) katkı payı/öğrenim ücretini öder.
  • Dönem sonunda yapılan üç ders sınavına girecek olanlar katkı payı öğrenim ücreti öderler.
  • 8 yarıyıl azami öğrenim süresini doldurmuş olan öğrenci mezun olamadıysa ve öğrenim görmeye devam etmek istiyorsa ek sınavlara katılır. Öğrenci, ek sınavlara katılmak için katkı payı/öğrenim ücretini öder.
  • Sınırsız sınav hakkı olan öğrenci 1. ek sınavlar (15-17 Şubat) da sınav hakkını kullanır. Ek sınavlara katılacak bu öğrenci katkı payı/öğrenim ücretini öder.

Ders kayıt işlemleri  15-21 Şubat tarihleri arasındadır.