Bekilli Meslek Yüksekokulu

Güncellenme Tarihi: 25 Ocak 2020

Hangi Dersleri Seçeceğim?

Sevgili öğrencilerimiz;

27 Ocak - 2 Şubat tarihleri arasında ders kayıt işlemlerinizi Pusula Bilgi Sistemi üzerinden yapmış ve onaylamış  olmanız gerekmektedir.

Bu tarihler arasında mazeretiniz nedeniyle ders kayıt işleminizi yapamadıysanız 5 Şubat 2020 Çarşamba 16:59'a kadar mazeretinizi gösterir belge ile birlikte öğrenci işlerimize mazeret dilekçenizi vermeniz gerekmektedir. Bu hak öğrenim süresi boyunca sadece iki defa kullanılabilir.

Ders Kayıt İşlemi ile ilgili ayrıntılar: https://www.pau.edu.tr/bmyo/tr/sayfa/kayit-yenilemeders-kayit-islemleri

Seçmeniz gereken derslere aşağıdaki bağlantılar üzerinden ya da ÖĞRENCİ menüsü üzerinden ulaşabilirsiniz.

Hangi Dersleri Seçeceğim?

Not:  Kayıt yenileme tarihlerinde hatalı da olsa bir dersi seçip onaylasanız bile Ekle-Sil haftası olan 03-07 Şubat tarihlerinde derslerinizi danışmanınız nezaretinde veya kendiniz güncelleyebilirsiniz. Kayıt Yenileme tarihlerinde hiç bir ders seçmediyseniz veya seçtiğiniz halde onaylamadıysanız, bu durumda mazeret dilekçesi vermeniz gerekir.