Bekilli Meslek Yüksekokulu

Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 22 Şubat 2021

Ekle -Sil İşlemleri (22-26 Şubat)

15-21 Şubat kayıt yenileme ve ders seçimi haftasında seçmiş olduğunuz dersleri, 22-26 Şubat  tarihleri Ekle-Sil haftasında isterseniz değiştirebilirsiniz.

Ekle-Sil haftasından sonra dönem içinde alacağınız derslere ekleme veya çıkarma yapamazsınız.

15-21 Şubat tarihlerinde yaptığınız ders seçimlerinde bir eksiklik veya hata yoksa herhangi bir işlem yapmanıza gerek yoktur.

Ayrıca, 15-21 Eylül tarihlerinde, herhangi bir nedenle, ders kayıt işlemi yapamadıysanız, "Mazeretli Ders Kaydı" talebinde bulunabilirsiniz. Talebinizin olumlu sonuçlanması durumunda Ekle-Sil haftasında ders kayıt işleminizi de yapabilirsiniz.

Mazeretli ders kayıt hakkı eğitim öğretim hayatı boyunca yalnızca iki defa kullanılabilir.

Mazeretli ders kayıt talebi için: (24 Şubat Çarşamba Son!)

Pusula Bilgi Sistemi- Öğrenci Bilgi Sistemi-Öğrenci Menü-Mazeretli Ders Kaydı Talebi

Not: Eğitim ve öğretiminizle ilgili her türlü soru ve sorunlarınızda, Pusula Bilgi Sistemi-Danışman Mesaj üzerinden, danışmanızdan destek alabilirsiniz.