Bekilli Meslek Yüksekokulu

Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 20 Ocak 2020

Azami Sürelerini Dolduran (Ek Sınavlara Girecek olan) ve Sınırsız Sınav Hakkına Sahip Olan Öğrencilerimizin dikkatine!

1. Ek Sınav 27-29.01.2020 tarihlerinde,  2. Ek Sınavlar 03-05.02.2019 tarihlerinde yapılacaktır.

Ek sınav hakkından faydalanmak isteyen öğrenciler; ek sınavdan faydalanacakları döneme ait katkı payı/öğrenim ücretlerini ödemek zorundadırlar.

Ek sınav hakkından faydalanmak isteyen öğrencilerimiz, dilekçelerini 24 Ocak 2020 Cuma günü saat 16:00'a kadar birimimiz öğrenci işlerine vermeleri gerekmektedir.

Talep edilen derslere göre sınav takvimi hazırlanacak ve hafta sonu web sitemizden ilan edilecektir. Bu nedenle sınava girecek olan öğrencileriimizin, dilekçelerini, 24 Ocak 2020 Cuma günü saat 16:00'a kadar mutlaka öğrenci işlerine ulaştırmış olmaları gerekir.

Sınırsız Sınav Hakkı olan öğrencilerimiz, bu hakkını, 1. Ek sınavlarda kullanmaları gerekir.

Ek Sınav, Ek Süre ve Sınırsız Sınav Hakkı ile ilgili  ayrıntılara buradan erişebilirsiniz.

Not: Dilekçenizin aslını sınavdan önce Birim Öğrenci İşlerimize vermek şartı ile dilekçenizi faks yoluyla iletebilirsiniz.

Dilekçe Formları: