Bekilli Meslek Yüksekokulu

Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 09 Ekim 2020

5-9 Ekim Ekle-Sil Haftası ve Mazeretli Ders Kayıt İşlemleri

14-20 Eylül kayıt yenileme ve ders seçimi haftasında seçmiş olduğunuz dersleri, 5-9 Ekim tarihlerinde Ekle-Sil haftasında isterseniz değiştirebilirsiniz. Ekle-Sil haftasından sonra dönem içinde alacağınız derslere ekleme veya çıkarma yapamazsınız.

14-20 Eylül tarihlerinde yaptığınız ders seçimlerinde bir eksiklik veya hata yoksa herhangi bir işlem yapmanıza gerek yoktur.

Ayrıca, 14-20 Eylül tarihlerinde, herhangi bir nedenle, ders kayıt işlemi yapamadıysanız, "Mazeretli Ders Kaydı" talebinde bulunmanız ve talebinizin olumlu sonuç vermesi sureti ile Ekle-Sil haftasında ders kayıt işleminizi de yapabilirsiniz.

Mazeretli Ders Kaydı eğitim öğretim hayatı boyunca yalnızca iki defa kullanılabilir.

Mazeretli ders kayıt talebi için: (7 Ekim Çarşamba Son!)

Pusula Bilgi Sistemi- Öğrenci Bilgi Sistemi-Öğrenci Menü-Mazeretli Ders Kaydı Talebi

Not: Eğitim ve öğretiminizle ilgili her türlü soru ve sorunlarınızda, Pusula Bilgi Sistemi-Danışman Mesaj üzerinden, danışmanızdan destek alabilirsiniz.