Bekilli Meslek Yüksekokulu

Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 20 Eylül 2021

27 Eylül-1 Ekim Ekle-Sil Haftası ve Mazeretli Ders Kayıt İşlemleri-ÖNEMLİ

13-19 Eylül kayıt yenileme ve ders seçimi haftasında seçmiş olduğunuz dersleri, 27 Eylül- 1 Ekim tarihlerinde, Ekle-Sil haftasında isterseniz değiştirebilirsiniz. Ekle-Sil haftasından sonra dönem içinde alacağınız derslere ekleme veya çıkarma yapamazsınız.

13-19 Eylül tarihlerinde yaptığınız ders seçimlerinde bir eksiklik veya hata yoksa herhangi bir işlem yapmanıza gerek yoktur. Danışmanınızdan bilgi alabilirsiniz.

Ayrıca, 14-20 Eylül tarihlerinde, herhangi bir nedenle, ders kayıt işlemi yap(a)madıysanız, "Mazeretli Ders Kaydı" talebinde bulunmanız gerekmektedir. Talebinizin olumlu sonuç vermesi ile Ekle-Sil haftasında ders kayıt işleminizi de gerçekleştirebilirsiniz. Ekle-Sil tarihleri bittikten sonra ders seçimi mümkün değildir. Sistem tamamen kapatılır.

Mazeretli Ders Kaydı eğitim öğretim hayatı boyunca yalnızca iki defa kullanılabilir.

Mazeretli ders kayıt talebinizi (24 Eylül 2021 Cuma Son!) Pusula Bilgi Sistemi üzerinden aşağıdaki adımları kullanarak yapabilirsiniz.

• Pusula Bilgi Sistemi- Öğrenci Bilgi Sistemi-Öğrenci Menü-Mazeretli Ders Kaydı Talebi

Not: Eğitim ve öğretiminizle ilgili her türlü soru ve sorunlarınızda, Pusula Bilgi Sistemi- Mesaj Sistemi üzerinden, danışmanınızdan veya ilgili personelden destek alabilirsiniz.