Bekilli Meslek Yüksekokulu

Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 21 Şubat 2021

2. Ek Sınavlar (22-24 Şubat 2021)

Ek sınav -ek süre ile ilgili bilgi almak için buradan ilgili sayfamıza ulaşabilirsiniz.

Bu sınava kimler girer?

• 8 yarıyılı bu dönem sonu itibari ile doldurmuş (azami öğrenim süresini) tamamlamış olan öğrenciler 2. Ek Sınav'a girebilir.
  • 1. Ek Sınav'a girdiği halde başarısız dersi kalan öğrenciler de bu sınava girebilirler.

Nasıl müracaat edeceğim?

2. Ek Sınav'a girme hakkı olan ve girmek isteyen öğrencilerimiz için iş akışı aşağıdaki şekildedir:

1. Ekte yer alan Ek Sınav Talep Dilekçesini doldurunuz ve imzalayınız.
  2. Dilekçenin fotoğrafını çekiniz ve bmyo@pau.edu.tr eposta adresine gönderiniz.
  3. Dilerseniz 22 Şubat 2021 Pazartesi mesai saatleri içinde +90 258 791 2898 faks numarasına faks olarak gönderebilirsiniz.
  4. Dilekçe son gönderim Tarihi:  22 Şubat 2021 Pazartesi Saat 15:00
  5. 22 Şubat Pazartesi 18:00'da web sitemizden kesinleşen sınav programı duyurulacaktır.
  6. Sınava girecek öğrenci dersin hocası ile eposta yoluyla iletişime geçecek ve sınavını dersin hocası internet üzerinden gerçekleştirecektir.
  7. Sınavlar 24 Eylül 2021 günü mesai bitimine kadar tamamlanmış olacaktır.
  8. Sınava girmeden önce öğrenim /katkı payı ücretinin yatırılmış olması gerekir. (Halk Bankası)

Ekli Belgeler