09 Ekim-13 Ekim Ekle-Sil Haftası ve 09 Ekim-11 Ekim Mazeretli Ders Kayıt İşlemleri-ÖNEMLİ

Güncellenme Tarihi: 04 Ekim 2023

18-22 Eylül kayıt yenileme ve ders seçimi haftasında seçmiş olduğunuz dersleri, 09 Ekim- 13 Ekim tarihlerinde, Ekle-Sil haftasında isterseniz değiştirebilirsiniz. Ekle-Sil haftasından sonra dönem içinde alacağınız derslere ekleme veya çıkarma yapamazsınız.

09-13 Ekim tarihlerinde yaptığınız ders seçimlerinde bir eksiklik veya hata yoksa herhangi bir işlem yapmanıza gerek yoktur. Danışmanınızdan bilgi alabilirsiniz.

Ayrıca, 18-22 Eylül tarihlerinde, herhangi bir nedenle, ders kayıt işlemi yap(a)madıysanız, "Mazeretli Ders Kaydı" talebinde bulunmanız gerekmektedir. Talebinizin olumlu sonuç vermesi ile Ekle-Sil haftasında ders kayıt işleminizi de gerçekleştirebilirsiniz. Ekle-Sil tarihleri bittikten sonra ders seçimi mümkün değildir. Sistem tamamen kapatılır.
Mazeretli ders kayıt talebinizi (11 Ekim 2023 Çarşamba Son!) Pusula Bilgi Sistemi üzerinden aşağıdaki adımları kullanarak yapabilirsiniz.
    • Pusula Bilgi Sistemi- Öğrenci Bilgi Sistemi-Öğrenci Menü-Mazeretli Ders Kaydı Talebi

Not: Eğitim ve öğreniminizle ilgili her türlü soru ve sorunlarınızda, Pusula Bilgi Sistemi- Mesaj Sistemi üzerinden, danışmanınızdan veya ilgili personelden destek alabilirsiniz.