Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 08 Ekim 2020

Lisans ve Lisansüstü Öğrenciler İçin Acil Duyuru

COVID-19 Küresel Salgınında lisans ve lisansüstü öğrencimizin eğitimde imkan ve fırsat eşitliğinin sağlanması amacıyla, "Uzaktan Öğretim" sürecinde "internet alt yapısının bulunmaması, öğrenciye ait teknolojik cihazların eksikliği, derslere devam edebilmesi için gerekli olan internet kotasının yetersizliği" gibi gerekçelerden doğabilecek mağduriyetleri önlemek maksadıyla, bu dönem de devam etmekte olan "Uzaktan Öğretim" modeline dahil olamayan öğrencilerimizin ivedi olarak danışmanlarına iletişim bilgilerini vermeleri beklenmektedir.

İletişim bilgilerini 12 Ekim 2020 Pazartesi günü saat 13:00' e kadar Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığına ve 12:00'a kadar Fen Bilimleri Enstitüsü'ne bildirilmelidir.

Önemle duyurulur.