Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 15 Şubat 2021

Biyoloji Bölümü Staj Defteri Hakkında Bilgilendirme

2020-2021 Bahar-Yaz dönemlerinde Staj başvurusu yapacak öğrencilerin dikkatine;

Önemli! Her öğrenci, öncelikle staj başvuru formunu doldurmalı ve staj yapacağı ilgili kurum ya da kuruluşlara resmi olarak başvuru yapmalıdır. Staj başvurusu kurum ya da kuruluşlar tarafından kabul edilen öğrenciler formlarını bölüme teslim etmelidirler. Staj başvurusu bölüm tarafından onaylandıktan sonra öğrencinin Stajı fiilen başlayacak ve Staj Defterini bu doğrultuda son tarihe kadar doldurup teslim edecektir.

Teslim tarihi hakkında

Staj başvurusunu tamamlayan öğrenciler Staj defterlerini bölüm başkanlığına 2021-2022 eğitim öğretim yılı güz dönemi başlangıcına kadar teslim edeceklerdir.

Öğrenci staj defteri ve staj defteri doldurulurken dikkat edilecek hususlar hakkında ekte iki (2) belge sunulmuştur. Ek olarak; Fen Edebiyat Fakültesi Staj Formu ve Staj Yönergesi'ne bölüm sayfamız üst menüsünde yer alan Lisans sekmesinden ulaşabilirsiniz.

Öğrencilerimize duyurulur.