Acıpayam MYO'da Kan Bağışı

Güncellenme Tarihi: 02 Kasım 2023

Pamukkale Üniversitesi Acıpayam Meslek Yüksekokulu'nda Kan Bağışı Kampanyası ve kan bağışı hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Pamukkale Üniversitesi ve  Türk Kızılayı Güney Ege Kan Merkezi tarafından ortaklaşa yürütülen Cumhuriyetimizin Yüzüncü Yılında Genç Yüreklerden 100 Kan Bağışı Kampanyası kapsamında 1 Kasım 2023 tarihinde Acıpayam MYO'da düzenlenen etkinlikte  Denizli Güney Ege Kan Merkezi' nden Eren Küçükbekir öncelikle kan bağışının önemi ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Bu sunumda kan grupları, Kızılay'a yapılan kan bağışları, kan bağışının sağlığa faydaları ve toplumsal kazanımları gibi konularda bilgi veren Küçükbekir öğrencilerden gelen soruları da yanıtladı. Bilgilendirme toplantısının ardından Acıpayam MYO öğrencileri kan bağışında bulundu.