Acıpayam Meslek Yüksekokulu

Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 12 Ekim 2021

Acıpayam Belediye Başkanı Üniversite Öğrencileri İle Buluştu

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan “Başkanla Gençlik Buluşmaları” kapsamında Acıpayam Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile bir araya geldi. Gençlik Buluşmasına Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Acıpayam Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Senem Tüfekçi, öğretim görevlileri, Acıpayam Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli ve öğrenciler katıldı.

Acıpayam Belediyesi Cumhuriyet Parkı'nda üniversite gençleri ile buluşan Başkan Şevkan, üniversitelilerle samimi ve doğal bir ortamda tanışarak sohbet etti.

Gençlere bazı tavsiyelerde bulunan Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan; “Siz ülkemizin yarınlarısınız, öğrencilik yılları en verimli ama en hızlı geçen zamanlardır. Bu zamanlarınızın kıymetini bilin, en verimli şekilde geçirmeye çalışın. Çünkü öğrencilik yıllarında edinilen deneyimler hayatınız boyunca sizin faydanıza olacaktır. Bizler Belediye olarak ‘Genç Düşünce Gücü’ projemizi sizin ilgi ve ihtiyaçlarınıza uygun şekilde hayata geçirmeye çalışıyoruz. Acıpayam MYO, Belediyemiz ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz ile farklı alanlarda kurslarımızı bu dönemde açarak, sizlerle buluşturacağız. Belediye hizmetlerimizden faydalanın, eksik gördüğünüz hizmetler noktasında da mutlaka bize bildirin” dedi.

Etkinlikte Acıpayam Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Senem Tüfekçi de bir konuşma yaptı. Müdür Tüfekçi, bu buluşmadan duyduğu memnuniyeti ifade ederken Başkan Şevkan'a destekleri nedeniyle teşekkürlerini iletti. Acıpayam MYO Müdürü Öğr. Gör. Senem Tüfekçi yaptığı konuşmada Acıpayam MYO, Acıpayam Belediyesi ve Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle çok sayıda çalışmaya imza attıklarını, işbirliğinin devam ettiğini ve yeni projelerin geleceğini belirtti.

Gençlerle samimi havada geçen buluşmada Acıpayamlı sanatçı Sadi Cesuroğlu da mini bir konser vererek gençleri eğlendirdi. Renkli görüntülere sahne olan buluşmada öğrencilerin iyi vakit geçirdikleri gözlendi.