Pamukkale Üniversitesi Yurtdışı Öğrenci Koordinatörlüğü

Güncellenme Tarihi: 02 Ağustos 2019

Önemli Duyuru !

Sevgili Öğrenciler,

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından 25 Temmuz 2019 tarihli resmi yazı ile yapılan bilgilendirmeye göre “2019 Yurtdışından Öğrenci Kabul Kontenjanları ve Esasları” uyarınca;

Yurtdışından öğrenci kabul kontenjanlarına başvuruda bulunan, mavi kart sahibi adaylar ile lise eğitimlerini yurtdışında görmüş (KKTC hariç) T.C uyruğunda bulunanlar ve uyruğundan biri T.C olan çift uyruklu adaylar için Öğretmenlik, Hukuk, Tıp ve Diş Hekimliği programlarına, kayıtta anılan kontenjanın %10’unun aşılmamasına ilişkin Yükseköğretim Genel Kurul kararına binaen, tüm başvuruda bulunan ve başvurusu kabul edilen öğrenci adaylarının başvuruları daha önce yapmış oldukları tercihleri doğrultusunda yeniden değerlendirilmiştir.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Lütfen sonuç ekranından durumunuzu kontrol ediniz.

Duyurular Tümünü Gör