Yurt Dışı Öğrenci Koordinatörlüğü

Güncellenme Tarihi: 18 Nisan 2017

2017 PAÜYÖS Başvuruları Başlamıştır !

2017 PAÜYÖS Başvuru İşlemleri

Başvuru Esasları

* Adaylar sınav başvuru ücretini aşağıda verilen hesap numaralarına Ad-Soyadları ve Pasaport/T.C. Kimlik numarası ile yatırdıktan sonra başvurularını sistemden online yapacaklardır.
* Sistemdeki başvuru formunu doldurduktan ve başvuru için gerekli belgeleri sisteme yükledikten sonra başvuru işlemleri tamamlanacaktır.
* Sınav ücretini yatırmayan ve belge-bilgilerinde eksiklik olduğu tespit edilen adayların başvurusu geçersiz sayılacaktır.
* Banka masrafları başvuru yapan adaya aittir.
* Üniversiteye başvuru yaptıktan sonra; başvurusunu geri alan, herhangi bir nedenle başvurusu değerlendirilmeyen, başvuru şartlarını sağlamayan ve bir programa yerleştirilemeyen adayların başvuru ücretleri geri ödenmez.

PAÜYÖS Başvuru Belgeleri:

* Lise diploması veya lise diplomasını almamış olan adayların mezun olacakları tarihi gösteren öğrenim görmekte olduğu ortaöğretim kurumu tarafından verilen resmi bir belge,
* Pasaport örneği,
* Çift uyruklu olanlar için vukuatlı nüfus kayıt örneği,
* Mavi Kart Sahibi olanlar için Mavi Kart,
* Sınav Ücretinin yatırıldığını gösteren Banka Dekontu.

* Pasaport örneği,

* Çift uyruklu olanlar için vukuatlı nüfus kayıt örneği,

* Mavi Kart Sahibi olanlar için Mavi Kart,

* Sınav Ücretinin yatırıldığını gösteren Banka Dekontu.

PAÜYÖS Sınav Tarihi :  10 Mayıs 2017      Saati : 14:00

PAÜYÖS Sınav Yeri    :  Pamukkale Üniversitesi Merkez Kampüsü / Denizli / Türkiye

Sınav Ücreti Yatırılacak Hesap Numarası:

Sınav Ücreti

: 150 TL

Banka Adı

: T. Halk Bankası

Şubesi

: Pamukkale Üniversitesi Şubesi

IBAN (TL)

: TR82 0001 2001 4630 0006 0001 67

SWIFT Kodu

: TRHBTR2A

Detaylı bilgilere ulaşmak için tıklayınız.

(http://www.pau.edu.tr/yurtdisi)

Başvuru için tıklayınız.

Bilgilerinizi Güncellemek için tıklayınız.

Duyurular Tümünü Gör