• 17.05.2017 - Yüksekokulumuz öğretim elemanlarından Okt. Dr. Seher İŞCAN ve Okt. Dr. Eda DURUK hocalarımızın Yrd. Doç. Dr. kadrosuna atamaları yapılmıştır. Yüksekokulumuz olarak kendilerini tebrik ediyor, bundan sonraki akademik hayatlarında da başarılarının devamını diliyoruz.

• 14.12.2016 - Yüksekokulumuz Modern Diller Bölümü öğretim elemanlarından Öğr.Gör. Pınar TUŞ ERDEM'in erkek bebeği dünyaya gelmiştir. Huzurlu ve sağlıklı bir gelecek dileğimizle tebrik ediyoruz.

•  19.10.2016 - Yüksekokulumuz öğretim elemanlarından Öğr.Gör.Dr. Ali ERARSLAN Doktora eğitimini tamamlamıştır. Yüksekokul ailesi olarak kendisine akademik hayatında başarılar dileriz.

• 11.09.2016 - Okulumuz idari personellerinden Kamile ÖZCAN'ın ikiz kız bebekleri dünyaya gelmiştir. Huzurlu ve sağlıklı bir gelecek dileğimizle tebrik ediyoruz.

• 10.04.2016 - Yüksekokulumuz personellerinden Suat TERMEK'in kayınvalidesi vefat etmiştir. Merhuma Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

• 01.03.2016 - Temel Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı öğretim elemanlarından Okt.Kısmet ÖĞMEN'in babası vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

• Yüksekokul müdürümüz Sayın Turgut TOK 01.02.2016 tarihinde Profesörlüğe atanmıştır. Yüksekokul ailesi olarak Prof. Dr. Turgut TOK hocamıza yeni kadrosunun hayırlı olmasını dileriz.

• 18.01.2016 - Yüksekokulumuz öğretim elemanlarından Okt.Dr. Devrim HÖL Doktora eğitimini tamamlamıştır. Yüksekokul ailesi olarak kendisine akademik hayatında başarılar dileriz.