• 03.11.2017 -  Yüksekokulumuz öğretim elemanlarından Öğr. Göv. Öznur Kul SARICA'nın anneannesi hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

• 06.10.2017 -  Yüksekokulumuz öğretim elemanlarından Okt. Funda GÜÇ'ün teyzesi hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

• 11.09.2017 - Yüksekokul sekreterimiz Murat ERGEN'in babası hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

• 11.09.2017 - Yüksekokulumuz öğretim elemanlarından Okt. Özgür ERGÜL evlenmiştir. Eşiyle birlikte huzur ve mutluluk dolu bir yaşam diliyoruz.

• 22.07.2017 - Yüksekokulumuz öğretim elemanlarından Okt.Süveyla ÖZÇELİK KARAKUŞ evlenmiştir. Eşiyle birlikte huzur ve mutluluk dolu bir yaşam diliyoruz.

• 14.07.2017 - Yüksekokulumuz öğretim elemanlarından Okt.Gamze KOÇBAŞ'ın kız bebeği dünyaya gelmiştir. Huzurlu ve sağlıklı bir gelecek dileğimizle tebrik ediyoruz.

• 31.05.2017 - Yüksekokulumuz öğretim elemanlarından Okt.Cenk TAN'ın erkek bebeği dünyaya gelmiştir. Huzurlu ve sağlıklı bir gelecek dileğimizle tebrik ediyoruz.

• 17.05.2017 - Yüksekokulumuz öğretim elemanlarından Okt. Dr. Seher İŞCAN ve Okt. Dr. Eda DURUK hocalarımızın Yrd. Doç. Dr. kadrosuna atamaları yapılmıştır. Yüksekokulumuz olarak kendilerini tebrik ediyor, bundan sonraki akademik hayatlarında da başarılarının devamını diliyoruz.

• 17.03.2017 - Yüksekokulumuz öğretim elemanlarından Öğr.Gör.Dr. Hatice ALTUN EVCİ Doktora eğitimini tamamlamıştır. Yüksekokul ailesi olarak kendisine akademik hayatında başarılar dileriz.

• 14.12.2016 - Yüksekokulumuz Modern Diller Bölümü öğretim elemanlarından Öğr.Gör. Pınar TUŞ ERDEM'in erkek bebeği dünyaya gelmiştir. Huzurlu ve sağlıklı bir gelecek dileğimizle tebrik ediyoruz.

•  19.10.2016 - Yüksekokulumuz öğretim elemanlarından Öğr.Gör.Dr. Ali ERARSLAN Doktora eğitimini tamamlamıştır. Yüksekokul ailesi olarak kendisine akademik hayatında başarılar dileriz.

• 11.09.2016 - Okulumuz idari personellerinden Kamile ÖZCAN'ın ikiz kız bebekleri dünyaya gelmiştir. Huzurlu ve sağlıklı bir gelecek dileğimizle tebrik ediyoruz.

• 25.08.2016 - Yüksekokulumuz Müdür Yardımcılığı görevine öğretim elemanlarımızdan Okt.Seher İŞCAN ve Okt.Uğur TÜRKKAYNAĞI atanmıştır. Müdür Yardımcılarımıza yeni görevlerinde başarılar dileriz.

• 24.08.2016 - Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü öğretim üyelerinden Doç.Dr. Recep Şahin ARSLAN Yüksekokulumuza Müdür olarak atanmıştır. Müdürümüze yeni görevinde başarılar dileriz.

• 10.04.2016 - Yüksekokulumuz personellerinden Suat TERMEK'in kayınvalidesi vefat etmiştir. Merhuma Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

• 01.03.2016 - Temel Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı öğretim elemanlarından Okt.Kısmet ÖĞMEN'in babası vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

• Yüksekokul müdürümüz Sayın Turgut TOK 01.02.2016 tarihinde Profesörlüğe atanmıştır. Yüksekokul ailesi olarak Prof. Dr. Turgut TOK hocamıza yeni kadrosunun hayırlı olmasını dileriz.

• 18.01.2016 - Yüksekokulumuz öğretim elemanlarından Okt.Dr. Devrim HÖL Doktora eğitimini tamamlamıştır. Yüksekokul ailesi olarak kendisine akademik hayatında başarılar dileriz.

• 17.09.2015 - Yüksekokulumuz öğretim elemanlarından Okt.Svetlana ÇAPAR'ın kız bebeği dünyaya gelmiştir. Huzurlu ve sağlıklı bir gelecek dileğimizle tebrik ediyoruz.