• 14.12.2016 - Yüksekokulumuz Modern Diller Bölümü öğretim elemanlarından Öğr.Gör. Pınar TUŞ ERDEM'in erkek bebeği dünyaya gelmiştir. Huzurlu ve sağlıklı bir gelecek dileğimizle tebrik ediyoruz.

•  19.10.2016 - Yüksekokulumuz öğretim elemanlarından Öğr.Gör.Dr. Ali ERARSLAN Doktora eğitimini tamamlamıştır. Yüksekokul ailesi olarak kendisine akademik hayatında başarılar dileriz.

• 11.09.2016 - Okulumuz idari personellerinden Kamile ÖZCAN'ın ikiz kız bebekleri dünyaya gelmiştir. Huzurlu ve sağlıklı bir gelecek dileğimizle tebrik ediyoruz.

• 10.04.2016 - Yüksekokulumuz personellerinden Suat TERMEK'in kayınvalidesi vefat etmiştir. Merhuma Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

• 01.03.2016 - Temel Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı öğretim elemanlarından Okt.Kısmet ÖĞMEN'in babası vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

• Yüksekokul müdürümüz Sayın Turgut TOK 01.02.2016 tarihinde Profesörlüğe atanmıştır. Yüksekokul ailesi olarak Prof. Dr. Turgut TOK hocamıza yeni kadrosunun hayırlı olmasını dileriz.

• 18.01.2016 - Yüksekokulumuz öğretim elemanlarından Okt.Dr. Devrim HÖL Doktora eğitimini tamamlamıştır. Yüksekokul ailesi olarak kendisine akademik hayatında başarılar dileriz.