Güncellenme Tarihi: 11 Eylül 2018

İngilizce Hazırlık Seviye Belirleme Sınavı Hakkında

Bu yıl, geçen yıl olduğu gibi, hazırlık sınıfı öğrencilerinin bir önceki yıl kaldığı seviyeden eğitimlerine devam edebilme kuralı uygulanmayacaktır. Bu yüzden hazırlık sınıfını tekrar eden öğrencilerin de Seviye Belirleme Sınavına girmeleri gerekmektedir. Sınava girmeyen öğrenciler A1 kurundan eğitime başlayacaklardır.

Yine önceki yıllarda uygulanan ve dönem ortasında kur atlama imkanı tanıyan Passway Sınavı da bu yıl uygulanmayacaktır. Bu da tüm hazırlık sınıfı öğrencileri için Seviye Belirleme Sınavını önemli hale getirmektedir.

İngilizce Hazırlık Seviye Belirleme Sınavı 24 Eylül 2018 Pazartesi günü Yabancı Diller Yüksekokulunda yapılacaktır. Sınav saati ve giriş yerleri daha sonra duyurulacaktır.