Güncellenme Tarihi: 26 Ocak 2017

30 OCAK 2017 İNGİLİZCE HAZIRLIK Modül Telafi Sınavı Hakkında (ÖNEMLİ)

30 Ocak Modül Telafi Sınavına girecek öğrencilerimizin sorumlu olduğu seviyeler aşağıda belirtilmiştir.

II. Modül ‘de;

A1 Repeat sınıfı okuyup Modül Bitirme Sınavında başarılı olmuş öğrenciler A2 seviyesinde sınava girecek ve başarılı olması halinde III. Modülde B1 seviyesine geçecektir.

A1 Repeat sınıfı okuyup Modül Bitirme Sınavında başarısız olmuş öğrenciler A2 seviyesinde sınava girecek ve başarılı olması halinde III. Modülde B1 seviyesine geçecektir.

A2 sınıfı (repeat dahil) okuyup Modül Bitirme Sınavında başarısız olmuş öğrenciler A2 seviyesinde sınava girecek ve başarılı olması halinde III. Modülde B1 seviyesine geçecektir.

B1 sınıfı (repeat dahil) okuyup Modül Bitirme Sınavında başarısız olmuş öğrenciler B1 seviyesinde sınava girecek ve başarılı olması halinde III. Modülde B2 seviyesine geçecektir.

B2 sınıfı okuyup Modül Bitirme Sınavında başarısız olmuş öğrenciler B2 seviyesinde sınava girecek ve başarılı olması halinde hazırlık eğitimini tamamlamış olacaktır.

II. Modül içinde devamsızlıktan kalan öğrenciler de 30 Ocak Modül Telafi Sınavına girebileceklerdir.

30 Ocak Modül Telafi Sınavında girecek öğrencilerimizin herhangi bir başvuru ya da işlem yapmasına gerek yoktur. 30.01.2017 tarihinde, önceden duyurulacak sınav saati ve yerinde öğrenci kimlikleriyle beraber hazır bulunmaları yeterli olacaktır.

2. Modül Bitirme Sınavı'nda A2, A2 Repeat, B1, B1 Repeat Kurlarında olup BAŞARILI olan öğrenciler BU SINAVA GİREMEZLER!!!