Güncellenme Tarihi: 21 Aralık 2017

22 OCAK 2018 MODÜL TELAFİ SINAVI HAKKINDA ÖNEMLİ

22 Ocak 2018 Modül Telafi Sınavına girecek öğrencilerimizin sorumlu olduğu seviyeler aşağıda belirtilmiştir.

II. Modül ‘de;

A1 Repeat sınıfı okuyup Modül Bitirme Sınavında başarılı olmuş öğrenciler A2 seviyesinde sınava girecek ve başarılı olması halinde III. Modülde B1 seviyesine geçecektir.

A1 Repeat sınıfı okuyup Modül Bitirme Sınavında başarısız olmuş öğrenciler A2 seviyesinde sınava girecek ve başarılı olması halinde III. Modülde B1 seviyesine geçecektir.

A2 sınıfı (repeat dahil) okuyup Modül Bitirme Sınavında başarısız  olmuş öğrenciler A2 seviyesinde sınava girecek ve başarılı olması halinde III. Modülde B1 seviyesine geçecektir.

B1 sınıfı (repeat dahil) okuyup Modül Bitirme Sınavında başarısız olmuş öğrenciler B1 seviyesinde sınava girecek ve başarılı olması halinde III. Modülde B1+ seviyesine geçecektir.

B1+ sınıfı (repeat dahil) okuyup Modül Bitirme Sınavında başarısız olmuş öğrenciler B1+ seviyesinde sınava girecek ve başarılı olması halinde hazırlık eğitimini tamamlamış olacaktır.

II. Modül içinde devamsızlıktan kalan öğrenciler de 22Ocak 2018 Modül Telafi Sınavına girebileceklerdir.

22 Ocak 2018 Modül Telafi Sınavına girecek öğrencilerimizin herhangi bir başvuru ya da işlem yapmasına gerek yoktur. Sınava girecek öğrenci listesi, sınav giriş yerleri ve sınav saati sınavdan bir hafta önce PAÜ YDYO websitesi duyurular bölümünden duyurulacaktır.

2. Modül Bitirme Sınavı'nda A2, A2 Repeat, B1, B1 Repeat Kurlarında olup BAŞARILI olan öğrenciler BU SINAVA GİREMEZLER!!!