Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü

Güncellenme Tarihi: 03 Ekim 2017

Erasmus+ Staj Başvurusu Yapacak Öğrencilerin Dikkatine

2017-2018 Akademik Yılı için Erasmus+ Staj  faaliyetine başvuracak olan tüm öğrencilerin dikkatine;

1-) Staj Faaliyeti  süresi en az 62 gün olmalıdır.

2-) Öğrencilerin staj yapacakları kurumdan alacakları kabul mektubunda,staj faaliyetinde yapılacak "işin niteliği","hangi departmanda yapılacağı","tarih aralığı" ve "staj yapacak kişinin adı-soyadı"na ilişkin bilgiler mutlaka yazılı olarak belirtilmelidir.

3-)Staj kabul belgesi Uluslararası İlişkiler  Koordinatörlüğüne teslim edilmeden önce Fakülte Koordinatörleri tarafından onaylanmalıdır .( Kabul Belgaesinin altına Ad-Soyad-İmza şeklinde olmalıdır)

4-)Lisansüstü öğrencilerin kendi bilimsel çalışmalarını tamamlamak veya desteklemek üzere yaptıkları çalışmalar ,bilimsel araştırmalar ve projeler staj faaliyeti olarak kabul edilmeyecektir.

Duyurular Tümünü Gör