Güncellenme Tarihi: 14 Mart 2019

Erasmus+ KA107 Ortak Ülkeler Ders Verme Hareketliliği 2018-2019 Akademik Yılı Bahar Dönemi Başvuru Duyurusu

Erasmus+ KA107 Ortak Ülkeler (AB Harici) Ders Verme Hareketliliği Kapsamında başvuru takvimi aşağıda sunulmuştur. Üniversitemizin kontenjan dahilinde hibeli olarak değişim gerçekleştirmeye hak kazandığı üniversite ve ilgili bölümler aşağıdaki gibidir:

ÜLKE ÜNİVERSİTE BÖLÜMLER KONTENJAN
BOSNA- HERSEK UNIVERSITY OF TUZLA İşletme, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, İktisat, Tıp, 2
Çalışma Ekonomisi ve End. İlişkiler, Müzik ve Sahne Sanatları,
Makine Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Türk Dili ve Edebiyatı,
Kimya Mühendisliği, Kimya, Uluslararası Ticaret ve Finansman
ARNAVUTLUK UNIVERSITETI BUJQESOR I TIRANES Turizm İşletmeciliği / Turizm Rehberliği / Gıda Mühendisliği 2
CEZAYİR UNIVERSITE DE TLEMCEN İktisat / Çalışma Ekonomisi ve End. İlişkiler Bölümü, Biyoloji, İlahiyat, 2
İngiliz Dili ve Edebiyatı, Jeoloji, İşletme, Fransız Dili ve Edebiyatı
TUNUS CARTHAGE UNIVERSITY Kimya, İktisadi, İşletme, Turizm Rehberliği, Gıda Mühendisliği 2
KARADAĞ UNIVERSITY OF MONTENEGRO Spor Bilimleri, Tıp, Makine Mühendisliği, Turizm Rehberliği,
Mimarlık, Mekatronik Mühendisliği, Halkla İlişkiler ve Tanıtım
İngiliz Dili ve Edebiyatı, Fransız Dili ve Edebiyatı, işletme, 7
Fen Bilimleri Eğitimi, Elektrik-Elektornik Mühendisliği

Bu kapsamda programdan faydalanmak isteyen personelin 14 Mart 2019 – 29 Mart 2019  tarihleri arasında ekte sunulan Erasmus+ Puanlama Tablosu ile birlikte PAÜ Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü’ne başvurmaları gerekmektedir.

Başvurular 10 Nisan Çarşamba günü 13:30 ‘da Uluslararası İlişkiler Komisyonu tarafından değerlendirilecektir. Asıl olarak gitmeye hak kazanan Öğretim Elemanlarının Pusula Bilgi Sistemi –Erasmus Bilgi Sistemi üzerinden Erasmus+ Ders Verme Hareketliliği Başvuru Formunu (Application Form) EN AZ 5 gün ve 8 saat olacak şekilde doldurarak 3 Mayıs 2019 tarihine kadar sunmaları gerekmektedir. Hareketliliğin 15 Nisan – 30 Haziran 2019  tarihleri arasında gerçekleşmesi gerekmektedir.

Not: 1) Bölümler arası kontenjan transferine izin verilmeyecektir.
2) Asıl olarak gitmeye hak kazanan personelin ileride ilan edilecek tarihte düzenlenecek Bilgilendirme Toplantısına katılmaları zorunludur.