Güncellenme Tarihi: 08 Ağustos 2019

2019-2020 Akademik Yılı Güz Dönemi

Erasmus+ KA103 Ders Verme Başvuru Duyurusu

2019-2020 Akademik yılı Güz Dönemi Erasmus+ KA103 Ders Verme Başvuru Duyurusu

2019-2020 Güz Dönemi Erasmus+  Ders Verme Hareketliliği kapsamında “BAŞVURU TAKVİMi” aşağıda sunulmuştur. Bu program hakkında üniversitemizin anlaşmalı olduğu üniversiteler web sayfamızda mevcuttur.

Kaynakların kısıtlı olması ve yaygın kullanımın gerçekleşebilmesi için, Uluslararası İlişkiler Komisyonu’nun aldığı karar uyarınca başvuru sayısının fazla olduğu durumlarda aynı birimden en fazla bir (1) personelin bu faaliyet kapsamında desteklenmesi kararlaştırılmıştır.

Bu kapsamda programdan faydalanmak isteyen personelin 15 Ağustos - 20 Eylül 2019 tarihleri arasında ekte sunulan Erasmus+ Puanlama Tablosu ile birlikte PAÜ Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü’ne başvurmaları gerekmektedir.

Başvurular 25 Eylül 2019 Çarşamba günü 13:30 ‘da Uluslararası İlişkiler Komisyonu tarafından değerlendirilecek olup Asil ve Yedek liste yayınlanacaktır. Asil olarak gitmeye hak kazanan Öğretim Elemanlarının Pusula Bilgi Sistemi –Erasmus Bilgi Sistemi üzerinden Erasmus+ Ders Verme Hareketliliği Başvuru Formunu (Application Form) EN AZ 2 gün ve 8 saat olacak şekilde doldurarak 15 Kasım 2019 tarihine kadar sunmaları gerekmektedir. Aksi takdirde yedek Öğretim Elemanları Hareketlilik Faaliyetinden yararlanacaktır. Yedek olarak gitmeye hak kazanan Öğretim Elemanlarının ise 27 Aralık 2019 tarihine kadar sunmaları gerekmektedir. Hareketliliğin 27 Eylül 2019 – 31 Ocak 2020 tarihleri arasında gerçekleşmesi gerekmektedir.

Not: 1) Bölümler arası kontenjan transferine izin verilmeyecektir.

2) Asıl olarak gitmeye hak kazanan personelin ileride ilan edilecek tarihte düzenlenecek Bilgilendirme Toplantısına katılmaları zorunludur.

Personel Ders Verme Hareketliliği hakkında detaylı bilgi için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.