Güncellenme Tarihi: 10 Aralık 2018

15.12.2018 Erasmus+ Dil Yeterliliği Sınavına Girecek Öğrencilerin Dikkatine

2018-2019 Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Dil Yeterliliği sınavı 15 Aralık 2018 Cumartesi  günü

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulunda (FTR) yapılacaktır.

İngilizce sınavı 2 (iki) oturum halinde yapılacaktır.

*İlk oturuma girecek olan öğrencilerin sınav saati  9:30'da,

*İkinci oturuma girecek olan öğrencilerin sınav  saati 11:30'da başlayacaktır.

*ALMANCA ve FRANSIZCA sınav saati 13:30'da başlayacaktır.Sınav süresi  90 dakikadır.

* LÜTFEN SINAV SAATİNDEN 30DK.ÖNCE SINAV YERİNDE HAZIR BULUNUNUZ.

*SINAVIN İLK 15 DAKİKASINDAN SONRA GELEN ADAYLAR KESİNLİKLE SINAVA   ALINMAYACAKTIR.SINAVA GEÇ GİREN ADAYA EK SÜRE VERİLMEYECEKTİR.

*HER ADAY BELİRLENEN OTURUM VE SAATTE SINAVA GİRMEK ZORUNDADIR.

Öğrenciler hangi salonda ve oturumda sınava gireceklerini ekteki listelerde bulabilirler. Listeler isim sırasına göre düzenlenmiştir. Lütfen sınav salonunuzu ve oturumunuzu dikkatli bir şekilde kontrol ediniz.

Herhangi bir listede adı bulunmayan öğrenciler, sınav günü en geç saat 8:30'a kadar Yabancı Diller Yüksekokulu Koordinatörlüğüne gelerek sınav giriş yerlerini  öğrenebilirler.

NOT:   Yapılacak sınavların sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için lütfen ekteki kuralları dikkatlice okuyunuz.