Bizi Takip Edin

Güncellenme Tarihi: 26 Nisan 2019

VODAFONE AKILLI KÖY

Pamukkale Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Organik Tarım İşletmeciliği Bölümü tarafından düzenlenen “Vodafone Aklılı Köy” adlı konferansın konuğu Vodafone Akıllı Köy Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun YILDIRIM oldu.PAÜ Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Konferans Salonunda düzenlenen konferansa Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Alime BAYINDIR EROL ve Dr. Öğretim Üyesi Alaettin KEÇELİ, Organik Tarım İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Oktay ERDOĞAN, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Coşkun YILDIRIM, geleneksel tarım yöntemlerini ileri teknolojinin olanaklarıyla birleştirerek, üretimin verimini bilgi ve iletişim teknolojileriyle artırmayı ve üreticinin sosyal yaşam standartlarını nitelikli bilgiyle yükseltmeyi tek bir hedef haline getiren, yeni nesil kırsal yaşam modeli olan “Vodafone Akıllı Köy” ile ilgili olarak yapılan çalışmaları katılımcılara aktardı.Konuşmasında; Günümüzde ileri teknolojinin büyük yatırımcılara sağladığı olanakların kırsalda tarım sektörü ile buluşturulmasını, aile işletmelerinin teknolojik tarımla tanıştırılmasını ve bunun sonucunda aile işletmelerinin verim ve kârlılığının artırılmasını katılımcılar ile paylaştı. Bu arada geleceğe yönelik kariyer planlaması ve iş başvuruları hakkında bilgi birikimlerini etkileyici ve ayrıntılı bir biçimde aktaran Coşkun YILDIRIM Organik Tarım İşletmeciliği Bölümü öğrencilerinin sorularını yanıtladı. Konferans, Teşekkür belgesi takdimi, dilek ve temenniler ile sona erdi.