<Ağustos 2017>
Güncellenme Tarihi: 21 Kasım 2016

UTL 3. SINIF YAZ DÖNEMİ STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURU

UTL BÖLÜMÜ 3. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE;

2016-2017 Eğitim-öğretim yılı bahar dönemi sonunda 30 iş günü stajınızı hangi kurum/kuruluşlarda yapabileceğinize ilişkin aşağıda liste sunulmuştur. Söz konusu staj görevinizi zamanında yapabilmeniz açısından, ilgili staj tarihlerine kadar; staj yerlerinizin belirlenmesi, kurum ve kuruluşlarla iletişime geçilmesi gerekebileceğinden bu hatırlatma ve bilgilendirme yapılmıştır. İlgili arkadaşlarımızın önemle bilgisine sunulur.

Staj yapılabilecek Kurumlar;

1. Üretim, Hizmet ve Satış Şirketlerinin Lojistik Birimlerinde,
  2. Lojistik Şirketlerde (3. Parti Lojistik Hizmet Sağlayıcılar),
  3. Taşıma İşleri Organizatörlerinde (Freight Forwarders),
  4. Kara, Hava, Deniz, Demiryolu ve Intermodal Taşımacılık Şirketlerinde,
  5. Sigorta, Finansman, Denetim ve Dış Ticaret Şirketlerinin Lojistik Birimlerinde,
  6. Lojistik Danışmanlık ve Eğitim Kuruluşlarında,
  7. Üniversite ve Araştırma Kurumlarının Lojistik Bölümlerinde,
  8. Devlet Planlama Teşkilatı, Ulaştırma Bakanlığı, Dış Ticaret Müsteşarlığı Lojistik Dairesi ve diğer devlet kurum ve kuruluşlarının ilgili birimlerinde,
  9. İletişim ve bilişim teknolojileri şirketlerinde Lojistik Uygulama Birimlerinde staj yapılabilecektir

Yrd.Doç.Dr.Mesut ÖNCEL

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Programı Bölüm Bşk.