<Ekim 2017>
Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 25 Kasım 2016

Rektörümüz Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve üst yönetimi tarafından geleneksel hale gelen ilçe gezilerinin bu haftaki durağı ilçemiz oldu.

Mevcut durumu ve yaşanan sorunları yerinde görmek için her hafta Pazartesi günleri ilçe ziyaretleri yapan Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve üniversite üst yönetimi, bu hafta Çivril’de incelemelerde bulundu.

İlk olarak Çivril Kaymakamı Orhan Burhan’ı makamında ziyaret eden heyet, kampüs bölgesinde yapılan çalışmalar ile öğrenci ve akademisyenler için atılacak adımlar hakkında bilgi aldı.

PAÜ heyeti daha sonra, Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven tarafından makamda ağırlandı. Güven, öğrencilerin barınması ve ulaşım gibi bir çok alanda belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Bağ ise, “Çivril ilçemizde üç bin öğrencimiz eğitim görüyor. O nedenle her ilçede olduğu gibi burada da protokol ve okul ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Mevcut durumu yerinde görüyor ve sorunlara anında müdahale ediyoruz. İlçe ziyaretlerimizi belirli aralıklarla sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Protokol ziyaretlerinin ardından Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu ile Okulumuza geçildi. Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Dündar Kök ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Rafet Kılınçarslan yaptıkları sunumlarla okul hakkında detaylı bilgiler verdiler. Sunumun ardından her iki okulda incelemelerde bulunuldu.