Bizi Takip Edin

Güncellenme Tarihi: 11 Ekim 2019

ORGANİK TARIM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ 4. SINIF ÖĞRENCİLERİ UŞAK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİNDE

Organik Tarım İşletmeciliği Bölümü 4. sınıf öğrencilerinin bilgi ve becerilerini geliştirmesi amacıyla Uşak Üniversitesi Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesine 8 Ekim 2019 Salı günü bölüm öğretim üyeleri Doç. Dr. Oktay ERDOĞAN ve Doç. Dr. Alime BAYINDIR EROL’un sorumluluğunda teknik gezi düzenlenmiştir. Gezi kapsamında ilk olarak öğrencilere Fakülte toplantı salonunda “Zararlılara Karşı Biyolojik Mücadele” ve “Fungusların Kullanımı” konularında seminer verilmiş, daha sonra Fakülte bünyesinde yer alan Laboratuvarlar (tohum, fitopatoloji, doku kültürü vb.) gezilerek burada yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aktarılmış, son olarak Zootekni Bölümü bünyesinde yer alan kanatlı yetiştiriciliğinin yapıldığı kafeslerde, Bahçe Bitkileri ve Bitki Koruma Bölümlerinin uygulama ve deneme amaçlı kullandığı seralarda yürütülen çalışmalar ile ilgili olarak bilgi alınmıştır. Bu arada Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi ile yapılabilecek işbirlikleri konusunda bilgi alışverişinde bulunulmuştur. Teknik gezi dilek ve temennilerin ardından sona ermiştir.