Bizi Takip Edin

facebook twitter instagram

Güncellenme Tarihi: 21 Mayıs 2020

Mazeret Sınavına Girecek Öğrencilerin Dikkatine!

Mazeret sınavlarına girmek için başvuru yapıp; başvuruları kabul edilen öğrenci listesi güncellenerek ekte sunulmuştur.

Uzaktan eğitim ile yapılan ortak zorunlu dersler dışındaki derslerin mazeret sınavları 20-21-22 Mayıs 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

Gireceğiniz dersin sınav tarihi ve saati için dersin öğretim üyesi ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

Uzaktan eğitim ile yapılan ortak zorunlu dersler için mazeret sınavları

Türk Dili II ( 21 Mayıs Saat: 00:01 de başlayıp 22 Mayıs saat 23:59 kadar.)

İngilizce II ( 21 Mayıs Saat: 00:01 de başlayıp 22 Mayıs saat 23:59 kadar.)

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II ( 21 Mayıs Saat: 00:01 de başlayıp 22 Mayıs saat 23:59 kadar.)

(Not:Uzaktan eğitim ile yapılan ortak zorunlu derslerin mazeret sınavlarına belirtilen gün saat aralığında istenilen saatte sınava girilebilir. Tüm soruları cevaplandırmadan SINAVI BİTİR tuşuna basmayınız. Sınav süresi 30 dakika’ dır. Sınava bir defa girme hakkı vardır.)