Bizi Takip Edin

Güncellenme Tarihi: 03 Şubat 2020

Dersi Çakışan Öğrenciler için Şube Değişikliği Dilekçesi Hk.

Zorunlu durumlarda (yandal, çift anadal, yatay dikey geçiş, üstten ders alma vs.) dersi çakışan öğrenciler ile çalıştığını resmi olarak kanıtlayan öğrencilerin (belgeleri ile) 6-7 Şubat  2020 tarihlerinde öğrenci işlerine dilekçe vermeleri gerekmektedir. Dilekçe vermeden önce öğrencilerin ekle sil onay işlemlerini ve danışman onayını tamamlamış olması zorunludur.

UYARI 14'den fazla seçmeli ders alma hakkı varsa her günden 1 ders seçtikten sonra çakışan seçmeli ders için dilekçe verebilir.

UYARI 2- Ders çakışma şube değişikliği dilekçesi ancak zorunlu hallerde kabul edilecektir.  Keyfi olarak seçilen derslere ilişkin verilen dilekçeler ret edilecektir.

Öğrencilerin şube değişikliği talepleri bu uyarıları dikkate alarak yapmaları durumunda kabul edilecektir.

Alttan aldığınız derslerde devamdan kalmadıysanız devam zorunluluğu yoktur.