Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Bölüm Başkanı 

Prof. Dr. Nurten ÇEKAL


Tel:0 258 377 18 45-1310

e-mail: ncekal@pau.edu.tr

 Yrd. Doç. Dr. Onur GÖRKEM


Tel:0 258 377 18 45-1308

e-mail: ogorkem@pau.edu.tr

 

Yrd. Doç. Dr. Hande MUTLU ÖZTÜRK

 

Tel:0 258 377 18 45-1306

e-mail: hmozturk@pau.edu.tr

 

Yrd. Doç. Dr. Ümmühan BAYRAM

Tel:0 258 377 18 45-1304

e-mail: ubayram@pau.edu.tr

 

Araş. Gör. Ezgi ASAR (ÖYP)

Tel: 0 258 377 18 45-1303

e-mail: easar@pau.edu.tr

 

Araş. Gör. Burcu KOÇ (ÖYP)

Tel: 0 258 377 18 45-1303

e-mail: burcuk@pau.edu.tr

 

Araş. Gör. Hatice GÜNDÜZ (ÖYP)

Tel: 0 258 377 18 45-1418

e-mail: haticegunduz@pau.edu.tr

 

 

DERS KATALOĞU


Bölüm Genel Bilgiler:

Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü Turizm Fakültesinin kurulması ile eğitime başlamıştır. Üniversitenin hızlı büyüyen bir bölümüdür. Turizm sektörünün ihtiyaç duyduğu elemanları yetiştirmeyi planlamaktadır. 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılında 1. sınıf olacak öğrencilerimiz Bölümümüz öğrencisi olacaktır.

 

Amaç ve Hedefler:

Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünün temel amacı, turizm sektörünün Yiyecek İçecek işletmeciliği yönetimi alanında ihtiyaç duyduğu teorik ve pratik bilgiye sahip elemanların yetiştirilmesidir. Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği bölümü mezunları dünya genelinde hızla gelişen Yiyecek İçecek sektöründe yönetici konumunda çalışacaklardır.