Güncellenme Tarihi: 19 Ekim 2015

TURİZM FAKÜLTESİNDE ÖĞRENCİLERE ORYANTASYON

Pamukkale Üniversitesi Turizm Fakültesi, 2015-2016 eğitim-öğretim yılının başlangıcında, bu yıl yeni kayıt olan birinci sınıf öğrencilerine oryantasyon eğitimi verdi.

Öğrencilerin yoğun ilgisi ve katılımı ile gerçekleşen eğitimde, Pamukkale Üniversitesi Turizm Fakültesi tanıtılarak öğrenci danışmanlığı, akademik ve idari birimler, öğrenci değişim programları, topluluk etkinlikleri ve mezun olan öğrenciler ile ilgili bilgiler verildi. Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akgün'ün yaptığı açılış konuşmasıyla başlayan eğitim, Yrd. Doç. Dr. Serap Alkaya'nın sunumuyla devam etti. Son olarak 2015 yılında mezun olan öğrenciler için hazırlanan mezuniyet klibini izleyen öğrenciler, onlar için hazırlanan mini kokteyl ile eğitimlerini sonlandırdılar.