Bizi Takip Edin

Güncellenme Tarihi: 25 Nisan 2019

Turizm Fakültesi Değişim Programlarında Lider

Çok Sayıda Antlaşma

Turizm Fakültesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü, 2016-2019 tarihleri arasında Turizm Rehberliği bölümü için 29 Erasmus+ ve 3 adet KA107 anlaşması; Turizm İşletmeciliği bölümü için 24 Erasmus+ ve 1 adet KA 107 anlaşması; Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü için 12 Erasmus+ anlaşması gerçekleştirmiştir.

Öğrencilerimiz Yurtdışında

2017-2018 Eğitim-Öğretim döneminde Turizm Rehberliği bölümünden 29, Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünden 10 ve Turizm İşletmeciliği bölümünden 9 öğrenci Erasmus+ anlaşmaları ile yurtdışına gitmeye hak kazanmışlardır.

Pamukkale Üniversitesinde Birinci

Pamukkale Üniversitesinde yılın en çok Erasmus+ anlaşmasını yapan, diğer taraftan hareketliliğe katılan öğrencileri ile toplam öğrenci sayısına oranla yurtdışına en fazla öğrenci gönderen birimi Turizm Fakültesi olmuştur.