Tümünü Gör

Bizi Takip Edin

Güncellenme Tarihi: 24 Ekim 2017

Paü'de ''Kampüste Ceo Var'' Konferansı

Pamukkale Üniversitesi Gastronomi Topluluğu "Kampüste Ceo Var" adlı konferansı gerçekleştirdi.

Pamukkale Üniversitesi Kongre Kültür Merkezi'nde düzenlenen konferansa Dedeman Hotels & Resort  International Ceo'su Emrullah Akçakaya , DENTUROD Yönetim Kurulu Üyeleri, DEGİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, DESİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, Bahçeşehir Koleji, Sınav Koleji, Denizli İbrahim Cengiz Özel Eğitim Lisesi ve Akköy Otelcilik Lisesi katılım sağladılar.  Dedeman Park Denizli desteğiyle gerçekleşen konferans Dedeman Hotels & Resort International Ceo'su Emrullah Akçakaya konuşmasıyla başladı. Sayın Emrullah Akçakaya iş hayatı ve kariyeri hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Konuşmasının sonunda öğrencilerin sorularını yanıtladı.  Konferans sonunda Emrullah Akçakaya'nın adına PAÜ Gastronomi Topluluğu tarafından TEMA Balıkesir Hatıra Ormanına bağışlanan fidanların sertifikası teslim edildi. Kariyer günü rüzgarında geçen etkinlikte öğrenciler tüm Dedeman Otellerine Cv verme fırsatı yakaladı.  Konferans sonunda gerçekleşen kokteyl vasıtasıyla Emrullah Akçakaya katılımcılar ile bir araya gelip onlarla hoş bir sohbet gerçekleştirdi.