Güncellenme Tarihi: 20 Şubat 2017

Madalyalarla Dönen Turizm Fakültesi Öğrencileri Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ'ı makamında ziyaret etti.

Pamukkale Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencileri 15. Uluslararası Mutfak ve Gastronomi Günleri yarışmasında bir altın başta olmak üzere 18 madalya kazandı. Öğrencilerimiz, Rektör Bağ’ı makamında ziyaret etti.

Pamukkale Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencilerinin oluşturduğu Gastronomi Topluluğu ve Turizm Topluluğu, 3-5 Şubat tarihleri arasında İstanbul’da yapılan 15. Uluslararası Mutfak ve Gastronomi Günleri’ne katıldı. 15 ülkeden 4 bin kişinin farklı mutfaklarda mücadele ettiği yarışmada Pamukkale Üniversitesi “En İyi Üniversite” kategorisinde gümüş madalya, balık kategorisinde altın madalya ve makarna kategorisinde ise gümüş madalya olmak üzere çok sayıda madalya ve ödül elde etti.

REKTÖR BAĞ’I ZİYARET ETTİLER

Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kasım İnce başkanlığında Gastronomi Topluluğu Danışmanı Prof. Dr. Nurten Çekal, Turizm Topluluğu Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Kamil Yağcı, Fakülte yönetimi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm hocaları ve madalya kazanan öğrenciler Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ı makamında ziyaret ettiler. Turizm Fakültesi’nin katıldığı her yarışmada önemli başarılar elde ettiğini belirten Rektör Bağ, bu yılda geleneğin bozulmadığını ve madalyalarla döndüklerini söyledi. Topluluk üyelerine teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Gastronomi Topluluğu Danışmanı Prof. Dr. Nurten Çekal ve Turizm Topluluğu Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Kamil Yağcı’ya şilt takdim ederken, öğrencilere ise hediyeler verdi.