Tümünü Gör

Bizi Takip Edin

Güncellenme Tarihi: 23 Mart 2018

Honaz Kaklık Mağarası-Laodikeia Teknik Gezisi

6 Mart 2018 tarihinde gerçekleştirilen teknik gezide Turizm Rehberliği bölümü öğrencilerimiz Kaklık mağarasını yakından incelemiş, mağaranın daha güvenli ve işlevsel hale getirilmesi için öneriler ortaya koymuş ve konuyla ilgili rapor hazırlamışlardır. Öğle yemeğine Kur Mermer ve Granit A.Ş. ‘den fabrika sahibi Sayın Abdullah İlci ve üretim müdürü Sayın İhsan Kaya ev sahipliği yapmış ve aynı zamanda öğrencilerimizin mermer ve granit konularında bilgi almalarını sağlamışlardır. Prof. Dr. Celal Şimşek’in yakın ilgisi ve kazı ekibinden Sayın Barış Yener’in harika anlatımıyla turizm rehberi adayı öğrencilerimiz tarihte büyük öneme sahip olan Laodikeia antik kenti hakkındaki bilgilerini zenginleştirme imkânı bulmuşlardır.