Tümünü Gör

Bizi Takip Edin

Güncellenme Tarihi: 02 Nisan 2018

Güney Şelalesi-Tripolis- Buldan Teknik Gezisi

20 Mart 2018 tarihinde gezimiz Güney Şelalesi'nde başlamış ve Tripolis antik kenti ile devam etmiştir. Kazı başkanı Doç. Dr. Bahadır Duman’ın yakın desteği ve Arkeolog Sezer Öztürk’ün keyif verici anlatımıyla Turizm Rehberliği bölümü öğrencilerimiz ticaret konusunda tarihte önemli rol oynamış bu antik kentin komşu iki antik kent kadar ilgiyi hak ettiğini görmüşlerdir.

Öğleden sonraki gezimize Buldan Meslek Yüksekokulu müdürü Prof. Dr. İsmail Çeviş; Muhasebe ve Vergi Bölümü Başkanı Doç. Dr. Serkan Özdemir’in yakın ilgileri ve adeta ilçe tarihi ile özdeşleşmiş yüksekokul sekreteri Sayın Cumhur Mustak’ın detaylı, içten ve sevgi dolu anlatımı ile destek alınmış ve öğrencilerimiz unutulmaz bir Buldan deneyimi yaşamışlardır.