Tümünü Gör

Bizi Takip Edin

Güncellenme Tarihi: 09 Mart 2018

Fakültemizin Erasmus+ Başarısı

Pamukkale Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından açıklanan Erasmus+  2018-2019 Akademik Dönemi yerleşen öğrenci listesine göre Turizm Fakültesi büyük bir başarı elde etti.

Açıklanan listeye göre gerekli şartları yerine getirip başvuran tüm öğrencilerimiz Erasmus+  kapsamında öğretim faaliyetlerini çeşitli Avrupa ülkelerinde devam ettireceklerdir.

Turizm Rehberliği, Turizm İşletmeciliği ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinden oluşan 27 öğrencimiz ile birlikte son iki yılda 60’ın üzerinde öğrencimiz Erasmus imkânlarından faydalanmış olacak.

Erasmus+  2018-2019 Akademik Dönemi yerleşen öğrenci listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Turizm Fakültesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğüne buradan ulaşabilirsiniz.