Güncellenme Tarihi: 04 Temmuz 2018

Mezuniyet Çoşkusu

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında 119 hekim için mezuniyet töreni düzenlenmiştir.

Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene Denizli Valisi Hasan Karahan, HSK Üyeleri Songül Yazar ve Alp Arslan, 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Bilal Öztürk, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ başta olmak üzere il protokol üyeleri, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Arzu Yaren, Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan, Prof. Dr. Erdinç Duru, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Çiftçi, PAÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Mehmet Ali Sarı, PAÜ Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, Tabipler Odası Başkanı Dr. Meral Alten, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törende 2017-2018 eğitim öğretim yılını dönem birincisi olarak bitiren Dr. Emine Argüz ,Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Çiftçi, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Ali Değirmenci’nin yaptığı konuşmaların ardından belge ile hediyelerin takdimi, mezun öğrencilerin Hipokrat Yemini ve keplerin atılması ile sona erdi.