Güncellenme Tarihi: 21 Şubat 2018

Göller Yöresi Neonatoloji Grubu Toplantısı Programı

Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Neonatoloji Bilim Dalı öncülüğünde Denizli, Aydın, Isparta, Afyonkarahisar ve Muğla illerimizde çalışan yenidoğan uzmanı ve yenidoğan yan dal asistanlarının katılımı ile yılda dört (4) kez “Göller Yöresi Neonatoloji Grubu Toplantısı” yapılması planlanmıştır.

Aşağıda tarihi, yeri, saati ve programı ayrıntılı şekilde belirtilen bu programın üniversitemiz tıp fakültesi web sayfasında duyurulması için gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim.

Göller Yöresi Neonatoloji Grubu Toplantısı

30 Mart 2018

Saki Restaurant-Denizli

Düzenleyen: Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi, Neonatoloji Bilim Dalı