Güncellenme Tarihi: 18 Nisan 2017

Teknoloji Fakültesi Tanıtım Günleri

Kazım Kaynak Anadolu Lisesi öğrencileri ile akademisyenler bir araya geldi.

Teknoloji Fakültesi Kongre Salonunda gerçekleştirilen toplantıda beş bölümümüzden Araştırma görevlileri Yunus E. TANIŞ, Bayram YILDIZ, Ali Tekin GÜNER, Yavuz KAPLAN ve M. Emre SANCI bölümlerini tanıttılar.
Toplantıda Teknoloji Fakültesinin klasik mühendislik fakültelerinden farklı olarak uygulamaya ağırlık verdiği ve M.T.O.K. (Mesleki ve Teknik Liseler) öğrencileri için ayrı bir kontenjanı olduğu konularına değinildi.
Tanıtım sunumu sonrasında öğrencilere Teknoloji Fakültesi Laboratuvarları tanıtıldı.
Atatürk Endüstri Meslek Lisesi öğretmenleri ve öğrencilerine bu güzel ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

18 Nisan 2017 Salı Günü Kazım Kaynak Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirilen toplantıda Araştırma Görevlileri Yağmur DENİZ, Hasan TÜRKMEN ve Sait KOÇAK Teknoloji Fakültesini tanıttılar. Toplantıda Teknoloji Fakültesi bölümleri, laboratuvar ve eğitim olanakları, çalışma alanları ve istihdam olanakları hakkında bilgiler verildi ve öğrencilerin soruları yanıtlandı.

Kazım Kaynak Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencilerine misafirperverlikleri ve ilgileri için teşekkür ederiz.