<Nisan 2017>
Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 07 Ocak 2016

Teknoloji Fakültesi ile Atatürk Endüstri Meslek Lisesi Buluştu

Teknoloji Fakültesi’nin ev sahipliğinde Atatürk Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri ile akademisyenler bir araya geldi.

Atatürk Endüstri Meslek Lisesi öğretmenleri ve öğrencilerine bu güzel ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Teknoloji Fakültesi Kongre Salonunda gerçekleştirilen toplantıda beş bölümümüzden Araştırma görevlileri Yunus E. TANIŞ, Bayram YILDIZ, Ali Tekin GÜNER, Yavuz KAPLAN ve M. Emre SANCI bölümlerini tanıttılar. Toplantıda Teknoloji Fakültesinin klasik mühendislik fakültelerinden farklı olarak uygulamaya ağırlık verdiği ve M.T.O.K. (Mesleki ve Teknik Liseler) öğrencileri için ayrı bir kontenjanı olduğu konularına değinildi. Tanıtım sunumu sonrasında öğrencilere Teknoloji Fakültesi Laboratuvarları tanıtıldı.