Güncellenme Tarihi: 21 Şubat 2019

Malzeme Analiz Laboratuvarı Microvickers Sertlik Ölçüm Cihazı ve Bakalite Alma Cihazlarının kurulumu ve Rockwell Sertlik Ölçüm Cihazının bakım ve kalibrasyon çalışmaları gerçekleştiridli.

Üniversitemiz Bilimsel Altyapı Projeleri Koordinasyon Birimi tarafından desteklenen “Teknoloji Fakültesi Altyapısı İyileştirilmesi” Projesi kapsamında alımı yapılan Microvickers Sertlik Ölçüm Cihazı ve Sıcak Kalıplama (Bakalite Alma) Cihazı’nın kurulumu gerçekleştirilmiştir.

Fakültemiz Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Malzeme Analiz Laboratuvarı’nda bulunan cihazlar, MTC Metalurji San. ve Tic. A. Ş. Şirket Müdürü Sayın Ümit KARAGÜLLE ve Teknik Birim Müdürü Sayın Cumhur ERKILIÇ tarafından ilgili akademik personellerimize verilen eğitim sonrası, fakültemiz öğrencilerinin ders ve tez çalışmalarının uygulamalarında ve Ar-Ge faaliyetlerinde kullanılmak üzere hizmet vermeye başlamıştır.

KOSGEB Denizli İl Müdürlüğü ile imzalanan protokolle Fakültemize devri gerçekleştirilen Rockwell Sertlik Ölçüm Cihazı’nın bakım ve kalibrasyon çalışmaları da MTC Metalurji San. ve Tic. A. Ş. tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirilmiş ve cihaz aynı laboratuvarda kullanıma sunulmuştur. Katkılarından dolayı MTC Metalurji San. ve Tic. A. Ş.’ye teşekkür ederiz.

Teknoloji Fakültesi Dekanlığı